Select Page
Alicante, Spanje
10°
onbewolkt
humidity: 87%
wind: 5m/s W
H 10 • L 9
14°
Mon
16°
Tue
18°
Wed
18°
Thu
Weather from OpenWeatherMap

Groepen toten met 16 personen

De grote villa is bij uitstek geschikt voor groepen die een weekend weg willen met zijn allen. De villa heeft 10 een-persoonsbedden. wat we bieden is een arrangement, waarbij we de vluchten regelen, het vervoer in Spanje regelen, een programma maken van ‘things to do’; kortom, alleen doorgeven van de namen van de deelnemers en het programma wordt op maat gemaakt. In de afgelopen jaren zijn al vele groepen geweest. Is de groep groter dan 10 personen, dan komt de andere villa erbij. Gewoon contact leggen, en een aanbieding is zo gemaakt! 

Hardloopgroep 


10 personen


Een recreatieve loopgroep heeft De Marathin van Valencia uitgezocht om aan deel te nemen. Ik heb het programma geregeld, de inschrijvingen verzorgd, en een speciaal dieet voor hardlopers geinitieerd. De sportieve uitdaging stond voorop, maar het programma eromheen was tenminste zo leuk!!!!

Volleybalteam


13 personen


De dames van twee voleybalteams wilden een speciaal weekendje weg. Dat heb ik voor hen georganiseerd. Hoofddoelstelling was Valencia, en dat is ook prachtig. Maar de kloventocht die ik er bij had georganiseerd is achteraf het meest blijven hangen.. De groep was 13 personen groot, Ik heb ze gedurende die 5 dagen begeleid. Ze zijn ondergebracht in beide villa’s (liggen naast elkaar), zodat er voor iedereen voldoende privacy was.

Team collega’s adviesbureau

.
6 personen


Dit team wilde een hei-weekend met zijn allen. Ik heb dit team mogen begeleiden gedurende hun weekend. Omdat het weekend buiten he seizoen plaatsvond, waren de kosten erg laag. Vooral de vluchten en de autohuur waren erg goedkoop. Teambuilding door leuke spellen, prachtige wandelingen in de bergen en langs de prachtige kuststrook, waren me oorzaak van de succesvolle dagen.

Wilt u meer informatie over El Capco?

Neem dan gerust contact met ons op.

CONTACT